Jurnal giurgiuvean
Acasă w Wheels of Hope’22 – Deschiderea Națională a Sezonului Moto 2022 s-a făcut, sâmbătă și la Giurgiu (Galerie FOTO)

Wheels of Hope’22 – Deschiderea Națională a Sezonului Moto 2022 s-a făcut, sâmbătă și la Giurgiu (Galerie FOTO)

0
Wheels of Hope’22 – Deschiderea Națională a Sezonului Moto 2022 s-a făcut, sâmbătă și la Giurgiu (Galerie FOTO)

Deschiderea Națională a Sezonului Moto, eveniment realizat la inițiativa Ride & Ride MF, în parteneriat cu Asociația moto ADN, s-a realizat sâmbătă – 2 Aprilie și în Municipiul Giurgiu. 

De precizat un luru inedit, faptul că acțiunea s-a desfășurat în toată țara . în aceeasi zi și la aceeași oră, sub sloganul ”Uniți de aceeași pasiune!” – motociclismul.

Astfel, plecarea pasionaților sportului pe două roți a avut loc, cu începere de la ora 11:00, în toate orașele participante. Punctul de  plecare a fost Piața Constitutiei din Capitală.

Traseul stabilit de organizatorii evenimentului a fost: Rond Alba Iulia – via Bdul Unirii -> Piata Unirii -> Splaiul Independentei, întoarcere Regie -> Splaiul Independentei -> Bdul Unirii -> Oprire: Piata Constitutiei.

Este, așa cum declarau organizatorii ”o initiativa nationala a Ride&Ride! O super provocare a unei Povesti Fantastice!”

După cum ne relata corespondentul și totodată fotoreporterul nostru, Costel Nicolae, prezent la eveniment, motocicliștii giurgiuveni  au străbătut la rândul lor  traseul stabilit de organizatori.

Conform aceleiași surse acest eveniment,  cu caracter preventiv-rutier, dorește să  tragă un semnal de alarmă ,  mai ales conducătorii auto, că  vor trebui să accepte ca accesul la un trafic civilizat , fără riscuri și fără incidente, îl au și  motocicliștii ca de altfel și toți ceilalți participanți la traficul pe șosele.

Foto: Costel Nicolae 

(Jurnal)

VREMEA

Giurgiu
nori împrăștiați
10.9 ° C
10.9 °
10.9 °
52 %
1.9kmh
34 %
sâm
20 °
Dum
18 °
lun
17 °
mar
15 °
mie
5 °