Adevăratul organizator al acțiunii ce i-a reunit sâmbătă, 2 aprilie, pe motocicliștii din Municipiu, este un giugiuvean!…”Să dăm Cezarului ce e al Cezarului!” (Galerie FOTO)

0
2235

       La scurt timp după publicarea materialului nostru despre evenimentul desfășurat la nivel național, ” Wheels of Hope’22”, referitor la Deschiderea Națională a Sezonului Moto 2022, un giurgiuvean contrariat, în mod justificat de  cele inserate în articol, ne-a trimis la redacție  o precizare care răstoarnă în totalitate cele menționate de corespondentul nostru, victimă la rândul său, ca și noi, a informațiilor apărute pe mai multe site-uri din țară.

Acest eveniment a fost o acțiune strict a noastră, a giurgiuvenilor. Evenimentul a fost organizat de clubul moto „Free Riders- Giurgiu” – ne scrie Mirel Cazacu, un giurgiuvean împătimit de motociclism, ce a dorit să reconstituie realitatea despre  acțiunea  desfășurată în Municipiul Giurgiu, ce, conform spuselor sale, nu are nicio legătură cu evenimentul desfășurat la nivel național.

Eu, Mirel Cazacu, având calitatea de președinte al clubului și Urucu Albert-Cosmin, ca vicepreședinte (și sponsor din partea Magazinului „bikerfunshop”  – strada Gloriei, nr.3), noi suntem organizatorii principali ai acestui eveniment de la Giurgiu. Acesta a avut ca scop conștientizarea celorlalți participanți la trafic de prezența motocicliștilor în trafic –  ne-a mai menționat giurgiuveanul nostru.

Acest eveniment s-a numit „Deschidere sezon moto 2022 Giurgiu” și a fost o premieră pentru orașul nostru. Nu s-a mai organizat niciodată așa ceva, la noi… Au fost prezenti 60 de motocicliști și totul s-a desfășurat într-un cadru legal, cu acordul comisiei de avizare din cadrul Primăriei Giurgiu, respectiv cu acordul Poliției Locale, al Inspectoratului Poliției  Giurgiu/Serviciul Rutier și al Inspectoratulului Județean de Jandarmi.

Acest eveniment s-a aflat la prima sa ediție. Avem în plan să facem o tradiție din asta. La eveniment a fost prezent și dl. comisar șef de Poliție, Mihail Tache care a susținut personal această campanie – a mai scris Mirel Cazacu.

El a dorit totodată să precizeze, în mod expres, următoarele:  Nu am avut nicio legătură cu alt grup moto, altă ”campanie” sau organizație moto. Vă rog mult să ne sus’ineți și să ne promovați pentru că este ceva ce nu s-a mai făcut în acest oraș.

Vă mulțumesc mult…

      Cu regretul că cele două evenimente s-au desfășurat simultan, ceea ce a condus la o regretabilă eroare ce a știrbit oarecum din meritul adevăraților artizani ai acțiunii din Municipiul Giurgiu, îl felicităm pe organizatorul acestei prime ediții, intitulate Deschidere sezon moto 2022 Giurgiu”, asigurându-l că jurnaliștii publicației noastre îi vor fi alături, ca parteneri media, de fiecare dată când vor fi solicitați.

În acest context ne bucurăm că în cele din urmă putem spune că: ”Am dat Cezarului, ce e al Cezarului!”

* Suntem datori totodată să specificăm faptul că fotografiile din materialul nostru anterior sunt realizate de colaboratorul și  fotoreporterul nostru, Costel Nicolae.

(Jurnal)