Liderul partidului AUR, George Simion, supralicitează ,  declarând faptul că nu va susține niciun alt partid politic și că are propria sa propunere de premier al României, indicându-l pe Călin Georgescu.

Deși Călin Georgescu nu este nici măcar  membru AUR, George Simion consideră însă că aceasta este propunerea cu care s-a venit încă din campania electorală și că partidul nu se va abate de la ideile pe care  le-a promovat până acum.

Românii ne-au votat ca să ducem la îndeplinire un proiect clar. Noi l-am promis pe Călin Georgescu, un patriot român independent, neafiliat politic și vom susține această idee până la capăt. Nu spunem una în campania electorală și apoi altceva după alegeri. AUR este un partid care ține cu românii și care se va ține de cuvânt” a declarat George Simion pentru redacția 60m.ro .

Cine este Călin Georgescu?

Georgescu   este expert ONU în dezvoltare durabilă, doctor în știința solului, membru al Clubului de la Roma Internațional.

În 2012 publicația ”Apologeticum” scria  că Grupul Bilderberg vrea alegerea masonului Călin Georgescu  ca prim ministru al României. Călin Georgescu este de mult timp considerat urmașul de drept al premierului Boc. Este membru al Clubului de la Roma Internațional și a fost președintele Centrului European de Cercetare al Clubului de la Roma între 2013 și 2015.

De asemenea, el a coordonat Strategia Națională pentru Dezvoltare Durabilă din România în 1999 și 2008 și a fost director al Departamentului Organizațiilor Economice Internaționale din cadrul Ministerului Afacerilor Externe al României.

(Jurnal)