Un scurt raport al activității Primăriei municipiului Giurgiu, prezentat de primarul Adrian Anghelescu

0
386

Primarul Adrian Anghelescu a prezentat ieri, 15 septembrie, în mediul online o scurtă retrospectivă a proiectelor aflate în desfășurare, sau care vor urma să se deruleze în viitorul apropiat.

Astfel, în fiecare lună, primarul municipiului Giurgiu, Adrian Angelescu va prezenta un raport al activității sale, dar și a instituției pe care o reprezintă.

Printre proiectele începute încă de la sfârșitul lunii trecute se află proiectul amenajării străzilor aflate pe coridorul central de mobilitate, mai exact pe străzile Petre Ghelmez, Tineretului și Strada Gării, pe tronsonul cuprins între sensul giratoriu de la intersecția cu  Șoseaua Alexandriei până la intersecția cu strada Ramadan/Bălănoaiei, străzi care vor arăta complet diferit după ce aceste proiecte vor fi finalizate.

Tot în perioada următoare, în timp ce lucrările pe străzile aferente Coridorului de Moblitate Central vor avansa, municipalitatea va semna contractul de execuție a lucrărilor pentru Coridoul de Mobilitate Vestic al municipiului Giurgiu ce curpinde alte șase străzi, respectiv Strada Gloriei, Strada Ramadan, Strada Sloboziei, Strada Bălănoaiei, Strada Pictor Andreescu și Strada Pictor Grigorescu, cu termen de execuție de 22 de luni.

Licitația a fost câștigată tot ce firma ce execută și lucrările pe coridorul central al municipiului și așa cum spunea primarul municipiului, „dacă nu vor exista contestații la execuție, lucrările vor putea începe în 14 zile”.

O altă veste îmbucurătoare pentru giurgiuveni este construirea unei noi creșe ce va fi amplasată pe Intrarea Dâmboviței. „Documentația depusă încă de la începutul lunii iulie, va fi în valoare de două milioane de euro, proiectul fiind accesat prin PNRR.”

Cum primarul municipiului, Adrian Anghelescu, așa cum a promis, va prezenta pas cu pas următoarele proiecte, vă vom ține și noi la curent cu acestea, pe măsură ce Primăria le va prezenta.

(Jurnal)