Trafic îngreunat în P.T.F. Giurgiu, pe sensul de ieşire din ţară, datorită unor lucrări de reabilitare a covorului asfaltic

0
384

Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu a trimis pe adresa redacției o informare privind continuarea lucrărilor de reabilitare în P.T.F. Giurgiu, pe sensul de ieşire din ţară.

Autoritățile bulgare execută și în cursul zilei de astăzi lucrări de reabilitare la covorul asfaltic pe sensul de intrare în Bulgaria.

În prezent traficul prin P.T.F. Giurgiu, pe sensul de ieșire din țară, s-a îngreunat și este posibil să crească timpii de așteptare.

Traficul prin P.T.F. Giurgiu la autoturisme se desfăşoară pe câte cinci artere de circulație, pe sensul de intrare în țară și pe câte trei artere de circulație pe sensul de ieșire din țară iar la  autocamioane,  pe sensul de intrare în ţară sunt utilizate patru artere de circulaţie și câte cinci artere de circulaţie, pe sensul de ieşire din ţară.

 Recomandăm tuturor persoanelor care doresc să tranziteze frontiera româno-bulgară prin P.T.F. Giurgiu, să utilizeze şi celelalte puncte de trecere a frontierei de la graniţa cu Bulgaria, astfel încât să se evite aglomerarea punctului de trecere menționat.

Totodată, pentru a veni în sprijinul participanților la trafic, recomandăm utilizarea aplicației Trafic on-line, care este disponibilă pe site-ul Poliției de Frontieră,  www.politiadefrontiera.ro.

Menţionăm faptul că se lucrează la capacitatea maximă permisă de infrastructura punctului de trecere, astfel încât controlul de frontieră să se desfăşoare cu operativitate în condiţiile actuale”, informează purtătorul de cuvânt al I.T.P.F. Giurgiu, subinspectorul de poliție, Raluca Dumitrache.

(Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu)