Președintele USR Giurgiu, Ciprian Alexandru: ”De 32 de ani psd și pnl nu au investit nimic în educația și sănătatea copiilor, acum se apucă să îi testeze la scoală!”.

0
205

Ca  răspuns la Proiectul promovat recent în spațiul public privind testarea elevilor și studenților de consumul de droguri, Președintele USR Giurgiu, Ciprian ALEXANDRU vine cu un comentariu acid:

Testarea elevilor și studenților pentru a depista consumatorii este o măsură tipică unui ”aruncător de vină”, bineînțeles întotdeauna pierzător în viață. Guvernanții noștri tratează efectul, niciodată cauza.

Incredibila lipsa de legătură cu realitatea, ne punem pe arestat copii în loc să investim în prevenție și destructurarea rețelelor de comercializare. A propus de prevenție, zilele trecute a fost schimbat directorul Agenție Naționale Antidrog (ANA) pentru că habar nu avea ce face instituția sa, într-o tentativă de interviu cu câțiva jurnaliști.

Așadar, a trebuit ca presa să descopere că ANA este condusă de un incompetent, altfel mergeam înainte cu prevenția ”zero” – mai menționează liderul USR Giurgiu.

De 32 de ani psd și pnl nu au investit nimic în educația și sănătatea copiilor, acum se apucă să îi testeze la școală. Ce ar fi ca în loc de a-i testa am organiza întâlniri lunare sau mai des cu un specialist antidrog care să vină în școli să le vorbească?

Indiferenta și incompetenta vechilor politicieni le ciuntesc șansele copiilor la o dezvoltare normală – mai spune Ciprian Alexandru, președintele USR Giurgiu.

(Jurnal)