După ce, cu ceva timp în urmă, omul de afaceri Ioan Niculae și soția sa s-au îmbolnăvit de COVID-19, Gigi Becali le-a sărit în ajutor cu medicamentele pe care le deține și despre care se spune că sunt eficiente în lupta împotriva noului coronavirus.

Tratamentul oferit de Gigi Becali i-a făcut bine lui Ioan Niculae, care s-a vindecat rapid, împreună cu soția.

Pasionat de vânătoare, patronul Astrei nu a reușit să reziste însă tentației de a nu ieși din casă. Astfel, el a plecat la o partidă de vânătoare, imediat după ce a scăpat de virus, conform unor surse Ziare.com, în ciuda sfaturilor lui Gigi Becali, care  i-a recomandat să ia o perioada de repaus de o săptămână și să stea la domiciliu.

După cum se știe, Ioan Niculae este un vânător înrăit. În anii trecuți, el ar fi plătit 40 000 de euro ca să împuște un elefant și încă 50 000 ca să-l împăieze.

Așa se face că Ioan Niculae s-a îmbolnăvit pentru a doua oară de COVID -19. De data aceasta, starea omului de afaceri a fost gravă și a ajuns la spital, la ATI.

Acum, el se află în Italia, la o clinică specializată pentru tratamentul post COVID-19, așa cum a declarat avocatul său în sala de judecată, unde miliardarul este într-un dosar de cumpărare de influență, instigare la evaziune fiscală și instigare la spălare de bani.

(Jurnal)