A DISPĂRUT! Cine o vede, să anunțe de urgență la 112!

0
91

La data de 20.01.2021 polițiștii Secției nr. 5 de Poliție Rurală Giurgiu – Postul de Politie Vedea au fost sesizați prin plângere de către un bărbat din comuna Vedea, județul Giurgiu, cu privire la faptul că la data de 18.01.2021, în jurul orei 19.30, concubina sa CIURAR IBOLYA, în vârstă de 45 ani, a plecat de la domiciliu spunând că merge la magazinul din localitate pentru a face diverse cumpărături și până în prezent nu a mai revenit.

SEMNALMENTE: 1,50 metri înălțime, 45 kg. greutate, păr șaten, lung, ochii căprui, buze normale, are o dizabilitate la piciorul drept, având mersul șchiopătat, vorbire bâlbâită.

Persoana nu deține telefon mobil iar la momentul plecării nu avea asupra sa bunuri sau obiecte de valoare. Este cunoscută ca fiind o persoană nevoiașă, care lucra cu ziua în diverse gospodării din localitate.

Persoanele care pot oferi informații care să conducă la depistarea femeii sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112.