Demarată cu ceva timp în urmă, rubrica „Părerea ta contează” continuă, astăzi, cu materialul ce a suscitat cele mai intense comentarii. Este vorba despre „Noile marcaje rutiere din Municipiul Giurgiu au provocat o mulțime de nemulțumiri și comentarii fără număr…”. Iată, mai jos, comentariile și părerile cititorilor noștri, cu mențiunea că s-a păstrat ortografia și topica așa cum au apărut pe pagina noastră de facebook: 

Filimon Marian Razvan

Vin dinspre remuș, intru in oraș,trec de kaufland și la pasarelă îmi aduc aminte că trebuie să cumpăr ceva de la kaufland, moment în care am realizat ca trebuie sa stau la semafor ca să traversez intersecția cu tineretului și să merg la petrom că să întorc în sensul giratoriu, după care iar aștept la semafor la intersecția mai sus menționată și uite așa timp de 10 minute le-am luat în p..ă tot neamu celor care au fost cu această inițiativă …

Nu vreau să-mi imaginez ce se întâmplă dimineața când toți locuitori din zonă respectivă care trebuie să ducă spre kaufland, remuș, bucurești, dunareana,etc și trebuie să meargă până la petrom că să întoarcă ?! 

Ionela Ionela

Sa vedem cum vom sta cu poluarea pe Giurgiu acum cand facem foarte multi kilometri aiurea!!! Dar ce spuneti de trecerile alea de pietoni langa trecerile pentru biciclisti… Un mare pericol caci oricand un biciclist care merge pe banda lui va face stanga in fata masinilor spunand ca trecerea ii este dedicata…!!! La primul eveniment de acest tip ar trebui sa raspunda cei care l-au gandit fara o dezbatere locala.

Cristi Gavrila

Am scris acum cateva zile la PNL giurgiu despre acest aspect .nu a raspuns nimeni

Cristi Giurgiu

Giurgiu,orasul tuturor posibilitatilor!

Daniel Anghel

Niște psihopati cei care au făcut așa ceva ……

Mai rău sa îngreunat circulație pe sos București …

Valentin Mone

Cum sa faci linie continua tot orasul?

Daniel Anghel

Valentin Mone Oamenii deștepți ….au făcut sânge sa ii bata

 

Fănică Buduru

Valentin Mone o mare porcărie.

 

Cristina Istrate

Valentin Mone linie dubla chiar 

 

Marga Suler

O mare porcărie! Chiar nu gîndim? Este tot o linie continuă

 

Alexa Naka

o porcarie!!idioti mintali au ingreunat traficul

 

Ionela Ionela

Banuiesc ca nu puteau obtine banii daca nu faceau pistele pentru biciclisti si drept urmare ca sa se evite contactul intre auto si biciclisti a trasat dungi continue duble prin tot municipiul… Care ati vazut prin alte tari treceri de pietoni cu treceri de bicilisti (care si astea au doua sensuri ptr bicicliri)… Nimeni nu a facut un studiu de impact?

Cristi Giurgiu

Cred ca au fost beți cind au gindit asemenea timpenii!

Joanta Vasile

Nu , nu au fost beti. Dorel in actiune.

Gadea Marian

Cel mai grav este atunci când vrei să intri în curte la fosta DUNĂREANA,tre să mergi la Remuș la primul sens să întorci.Se fac 3-4 Km în plus !

Dan George Pana

Deja se poate spune ca marcarea in municipiu, este de noaptea mintii. Cred ca primarul ar trebui sa cheme la ordin politia si institutia care executa marcajele si sa-i intrebe daca au avut capul la ei cand au decis cum sa marcheze.Firma executanta, n-are nici o vina dar va trebui platita cumva sa remedieze tembelismele alora de au hotarat, ca de gandit, nu se pune problema.