SURPRIZĂ! Șoferul de TIR care a anunțat incendiul de pe DN6 ar putea fi printre cei bănuiți…

0
645

O precizare făcută de unul dintre martorii prezenți la fața locului, când, pe marginea DN 6, între localitățile Valea Plopilor și Ghimpați, a fost incendiat cadavrul unei tinere, răstoarnă tot ce se știa până acum. Atât martorul respectiv, cât și alte persoane, au declarat că, într-adevăr, era un TIR în apropiere, cu luminile de avarie pornite, dar că în cabină nu se afla nimeni. Mai mult, aceleași persoane susțin că nici printre cei aflați pe marginea drumului, și care fie vorbeau la telefon, anunțând atrocitatea de pe marginea drumului, fie filmau sau fotografiau, nu s-ar fi aflat acest șofer. 

Astfel, indirect, șoferul de TIR care a anunțat, primul la 112 faptul că pe marginea șoselei arde ceva ce pare a fi un cadavru, a intrat printre cei bănuiți de crima din Ghimpați. 

Reamintim că în noaptea de vineri spre sâmbătă (30/31 octombrie), după ora 22,00, un șofer de TIR a anunțat, prin 112, faptul că pe marginea Drumului Național 6, între localitățile Valea Plopilor și Ghimpați, arde ceva ce ar semăna cu un corp uman. Polițiștii sosiți la fața locului au stins incendiul și au confirmat, totodată, faptul că este vorba despre un cadavru. Conform raportului medico-legal, este vorba despre o persoană de sex feminin, al cărei cadavru era legat cu sârmă și pus într-un geamantan de culoare mov.  Rezultatele autopsiei au aratat că înainte de a muri, ea a fost lovită cu un obiect tăietor în zona capului. Femeia ar avea între 20 și 30 de ani, înălțimea de 1,60 – 1,65, greutatea 50-55 de kilograme; ar avea părul șaten, drept, de lungime medie.

(Jurnal)