Un minor de 16 ani, din orașul Bolintin Vale, județul Giurgiu, este cercetat de polițiști după ce a condus un autoturism pe drumurile publice, fără să posede permis de conducere și a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

La data de 27.01.2021, în jurul orei 21.30, un minor de 16 ani, din orașul Bolintin Vale, județul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Carpați, din orașul Bolintin Vale, fără a poseda permis de conducere, a pierdut controlul autoturismului, intrând în gardul unui imobil, după care a părăsit locul producerii evenimentului rutier.

Din fericire, în urma impactului nu au rezultat victime, fiind înregistrate doar pagube materiale, cu toate că în autoturism, pe locul din dreapta față, se mai afla un pasager, identificat în persoana unui tânăr de 20 de ani, din aceeași localitate.

Pasagerul identificat în autoturism a fost testat de polițiști cu aparatul marca alcoolscop, care a indicat valoarea de 0,45 mg./l. alcool pur în aerul expirat, fiind transportat la Centrul de Permanență Florești-Stoenești unde i-a fost prelevată o mostră biologică în vederea stabilirii alcoolemiei.

Conducătorul autoturismului nu a fost depistat la domiciliu, acesta prezentându-se ulterior, în data de 28.01.2021 la organele de poliție în vederea continuării cercetărilor.

În cauză a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.