Vestea a fost dată de preşedintele organizaţiei judeţene a PNL, Marin Anton, în cea mai recentă conferinţă de presă a liberalilor giurgiuveni de vineri, 2 februarie.

„Din câte am constatat, doamna prefect Crişu lucrează la hotărârile de consiliu care nu îi sunt pe plac, în loc să se ocupe de problemele pe care le are de rezolvat. De exemplu, acum caută nod în papură la hotărârea prin care a încetat – PRIN DEMISIE – mandatul de consilier local al domnului Nicuşor Iacob, care, după cum ştiţi, a devenit consilier judeţean. De fapt, dânsa nu vede alte ilegalităţi, modalităţi de susţinere a şedinţelor de consiliu în alte comune mari, cum ar fi la Prundu…Pe de altă parte, dumneaei se tot fereşte să ne răspundă, aşa cum cere legea, la toate solicitările pe care le-am făcut, în scris, către instituţia pe care o conduce…Unele dintre solicitările noastre au câteva luni vechime, şi nu am primit încă nici un răspuns”, preciza Marin Anton.

În aceste condiţii, a mai afirmat liderul liberalilor giurgiuveni, organizaţia pe care o conduce este decisă să acţioneze în instanţă Instituţia Prefectului.

Dovada de lipsă de respect, de aroganţă, pe care le afişează doamna Prefect, nu ne dau altă soluţie, decât să acţionăm în această manieră”, a încheiat Marin Anton.