Miercure neagră pentru Mitocanii Șoselelor…!

0
532

Miercuri, 31 ianuarie , polițiștii Secției nr.8 de Poliție Rurală, Roata de Jos, în timp ce desfășurau o activitate pe raza localității Izvoru, au efectuat semnale regulamentare pentru oprirea unui autovehicul, însă conducătorul acestuia nu a oprit la semnalul polițiștilor, continuând-și deplasarea.

Din acel moment a început o urmărire a conducătorului auto care s- a încheiat cu imobilizarea autoturismului.  Polițiștii au constatat că în  autoturism se aflau doi tineri, conducătorul vehiculului, în vârstă de 22 ani, din comuna Vânătorii Mici, județul Giurgiu și un pasager de 18 ani, din comuna Potlogi, județul Dâmbovița.

Cei doi  au fost conduși la sediul Postului de Poliție Crevedia Mare, unde , în urma verificărilor polițiștii au constatat că șoferul autoturismului nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii au întocmit în cauză un dosar penal . Cercetările continuă față de persoana depistată, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.

 Cu puțin înainte de a se încheia ziua, , în jurul orei 23.20, un bărbat, de 51 ani, din municipiul București a fost depistat în trafic pe Drumul Județean 601 A, în localitatea Bacu, județul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism, având permisul de conducere suspendat.

Pentru aceste infracțiuni polițiștii i-au întocmit un dosar penal în care continuă cercetările față de persoana depistată, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

(Jurnal)