Giurgiu este, în aceste zile, polul tenisului românesc pentru juniori!

0
144

Giurgiu este, în aceste zile, polul tenisului românesc pentru juniori, prin organizarea turneului ”Cupa My Wishes”.

Competiția, care reunește peste 60 de copii, cu vârsta de până la 14 ani, veniți din toate județele țării, a demarat sâmbătă, 11 septembrie,  în prezența președintelui Consiliului Județean, Dumitru Beianu, care a ținut să îi încurajeze pe participanți.

De altfel, inițiativa organizării turneului de tenis de la Giurgiu îi aparține președintelui CJ, Dumitru Beianu, care a susținut ideea în fața consilierilor județeni, ce au asigurat integral fodurile necesare organizării Cupei ”My Wishes” la Giurgiu.

Primăria municipiului a asigurat locul desfășurării concursului. Efortul financiar al  Consiliului Județean este completat de câțiva sponsori importanți : Klintensiv, Beyus și Open Box prin tenisshop.ro – ce asigură atât pachetele de participare, primite la start de toți concurenții, cât și premiile oferite finaliștilor și câștigătorilor.

La debutul competiției, președintele Consiliului Județean Giurgiu le-a făcut  o surpriză copiilor, invitându-l să ia parte la eveniment pe campionul de tenis, la dublu, George Cosac.

Evenimentul  început sâmbătă se bucură de succes și va continua pe tot parcursul zilei de duminică.