Luni, 9 august, de la ora 16:00, în cadrul etapei a doua din Liga a II-a la fotbal, Astra Giurgiu va evolua în deplasare la Miercurea Ciuc, în compania formaţiei locale AFK Csikszereda.

Din punct de vedere statistic, gazdele pornesc favorite, asta fiindcă echipa Astra are un lot cu jucători tineri și fără experiență,dar și cu probleme financiare la nivelul clubului.

Jucătorii care se pregătesc la Ploiești și vizitează orașul Giurgiu, doar la meciurule de pe teren propriu, au reușit să nu obțină niciun punct în prima etapă, pe terenul de la malul Dunării. Una peste alta, băieţii lui Florin Stângă trebuie să se adune şi să se apuce de reparaţii capitale, la tot ce-au stricat în prima etapă. În etapa următore, Astra va juca, la Giurgiu, cu Viiitorul Tîrgu Jiu.

În ediția trecută, echipa din Miercurea Ciuc a fost prezentă la play-off-ul de promovare în Liga I, iar în această ediție are ca obiectiv promovarea în liga I. Din păcate giurgiuvenii au participat în campionatul trecut în play-out -ul Ligii I, unde au retrogradat în liga a doua.

 FK Csikszereda – Astra va fi difuzat pe posturile de televiziune  DigiSport, TelekomSport și LookSport.

(Spînu Costel)