Dosar penal pentru un giurgiuvean care a refuzat testarea cu aparatul Drager și prelevarea de mostre biologice de sânge

0
244

Și în ultimele 24 de ore, polițiștii giurgiuveni au constatat o serie de infracțiuni la regimul rutier, printre care amintim:

  • „La data de 19 septembrie a.c., ora 11.45, pe D.J. 411, în localitatea Hotarele, județul Giurgiu, a fost depistat un bărbat de 51 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența alcoolului.

Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice.

  • La data de 19 septembrie a.c., ora 17.45, un bărbat de 47 de ani, din localitatea Ogrezeni, județul Giurgiu, a fost depistat pe D.J. 601, în localitatea Malu Spart, în timp ce conducea un autovehicul, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Totodată, conducătorul auto a refuzat testarea cu aparatul Drager și prelevarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, s-a întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

  • La data de 19 septembrie a.c., ora 11.15, pe strada Eroilor, din localitatea Vedea, județul Giurgiu, a fost depistat, un tânăr de 25 ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un motociclu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere”, informează într-un comunicat Inspectoratul Județean de Poliție Giurgiu.

(Inspectoratul Județean de Poliție Giurgiu)