Doi argeșeni, „încălziți” cu amendă de polițiștii locali giurgiuveni

0
779

Cu doar câteva zile în urmă, două persoane – ce, mai târziu, s-a dovedit că nu sunt din Giurgiu – au găsit de cuviință să transforme spațiul verde din Parcul Tinerilor Căsătoriți (vis-a-vis de supermarketul LIDL) în…zonă de recreere. Cel puțin așa au lăsat impresia! 

Fără nicio jenă, cei doi, bărbat și femeie, s-au așezat la umbra unui pom, cu sacoșe roată în jurul lor și au încins un foc. Acum, nu știm foarte clar care a fost motivul aprinderii focului: aveau în plan un grătar la iarbă verde (în fine, cam ofilită în această perioadă a anului) sau voiau să se încălzească…Nici polițiștilor locali giurgiuveni care, trecând prin zonă, în patrulare, au observat ce se petrece pe spațiul verde, nu au știut să le dea explicații prea clare nici asupra motivului pentru care au încins focul , nici asupra motivului pentru care se aflau  în Giurgiu.  

Pentru „isprava” lor, cei doi, originari din județul Argeș, au fost sancționați cu câte 300 de lei. pentru aprinderea unui foc în spațiul public, în loc neamenajat. Dar, culmea! Cei doi, la vederea polițiștilor locali, și-au tras repede masca pe față, de teama amenzii!

(Jurnal)