Direcția de Asistență Socială Giurgiu-comunicat de presă

0
315

„Centrul de Formare Profesională din cadrul Asociației Partida Romilor Pro-Europa, furnizor de formare profesională autorizat, prelungește până la data de 31.10.2022, depunerea documentelor necesare participării la cursul pentru ocupația MEDIATOR ȘCOLAR COR 3340.3.1, recunoscut de Ministerul Educației.

Durata stagiului de formare este de 1.080 de ore, structurată astfel:

• activități teoretice – 360 ore

• activități practice – 720 ore

Condiția obligatorie de înscriere este ca potentialul candidat să fie absolvent de studii liceale, cu diplomă de bacalaureat.

În acest sens, având în vedere importanța formării profesionale continue a angajaților precum și importanța/atribuțiile Mediatorului Școlar în gestionarea problemelor cu care se confruntă cetățenii români de etnie romă, recomandăm participarea la aceste cursuri a tuturor celor angajați pe aceste posturi în Inspectoratele Școlare Județene/Casele Corpului Didactic/Școlile din județ.

Pentru informații suplimentare vă rugăm contactați furnizorul de formare profesională la numărul de telefon: 0752028033.

E-mail: centruldeformare.aprpe@gmail.com; iliedinca2004@yahoo.com”, informează Direcția de Asistență Socială Giurgiu, într-un comunicat de presă.

(Jurnal)