Este 26 iunie, 2021, ora 16 și 25 de minute. Un giurgiuvean ne trimite pe WatsAp un mesaj cu un material video incendiar. Apă otrăvită la robinet! Dăm la rândul nostru drumul la robinet și… surpriză! Apa are culoarea  violetă spre neagră!

 Iată dragi concetățeni ce livrează operatorul local de apă potabilă (???), APA SERVICE, populației Municipiului.  Asta dorește APA SERVICE să punem la mâncare?  Cu o asemenea apă dorește APA SERVICE ca noi, giurgiuvenii, să ne astâmpărăm setea? Cu apa aceasta vrea operatorul APA SERVICE să ne spălăm noi, cămășile și lenjeria albă ?

De menționat că incidentul de astăzi nu este un caz izolat. De ceva vreme cetățenii se plâng de calitatea apei. După cum se observă, venirea noului director al Societății nu a îmbunătățit cu nimic lucrurile în managementul acestei instituții menite să măsoare tot timpul  nivelul calității  apei potabile livrate populației.

Așteptăm o autosesizare din partea Comisariatului  pentru Protecția Consumatorilor, o reacție din partea Consiliului județean Giurgiu, din partea parlamentarilor noștri, care ne vor demonstra astfel că le pasă de sănătatea noastră.

Dar dincolo de acest grav eveniment tronează o crasă ironie: știți care este logo-ul societății Apa Service?  ”Sănătate asigurată prin apă curată!”

 Bă ești prost? Bă ești nebun?

Este oare o glumă proastă sau o ditamai bătaia de joc? Așteptăm să ne spună cineva cât timp ne vom mai lăsa otrăviți de către APA SERVICE !

(Florian Tincu)