O ciudățenie de copac ar putea deveni unul din arborii protejați ai orașului Giurgiu! (FOTO)

0
613

Foto: Gigi VLAD

La scurt timp după publicarea materialului nostru în care precizam că în Parlament a fost depusă o propunere pentru promulgarea unei Legi pentru protejarea arborilor valoroși, am primit la redacție din partea unui mai vechi prieten al publicației noastre, consilier juridic, Gigi Vlad, o fotografie a unui arbore cu totul impresionant, dovadă a creativității nemăsurate a naturii.

Iată ce scrie acesta alăturat fotografiei trimise: „Un copac crescut prin mijlocul unui stâlp electric dezafectat, într-o zonă de vegetație naturală de lângă un lac natural din fosta zonă mlăștinoasă din Giurgiu a marelui bazin al Dunării, ce a fost păstrat și nu a desecat precum celelalte zone, cunoscută sub denumirea de „Groapa de Cenușă”.

Acest copac poate reprezenta o adevărată atracţie locală. Eu aș proteja acest copac, datorită modului ciudat în care acesta s-a dezvoltat!”

Suntem de acord cu concetățeanul nostru, Gigi VLAD, așteptând în continuare fotografii din partea giurgiuvenilor, cu arbori ce ar putea fi ocrotiți de Municipalitate.

(Jurnal)