Conducători auto, prinși fără a avea permis de conducere!

0
120

  Miercuri, 10 august, ora 7.20, polițiștii din cadrul Secției nr.1 Poliție Rurală Călugăreni au depistat, în localitatea Dărăști-Vlașca, județul Giurgiu, un bărbat, de 37 de ani, din comuna Băneasa, județul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 Acestuia i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

 În aceeași zi, la doar 3 ore mai târziu ( ora 10.27), polițiștii din cadrul Poliției oraș Bolintin Vale au depistat, pe strada Palanca, din localitatea Bolintin Vale, un bărbat, de 54 de ani, din aceeași localitate,  care  conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 Și acestuia i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

Din observațiile noastre tragem concluzia că tot mai mulți cetățeni urcă în ultima vreme la volanul autoturismelor, deși nu au obținut permis de conducere, punând astfel în pericol atât propria lor viață cât și pe a celorlalți participanți la trafic.

(Jurnal)