Astra Giurgiu, egal cu Viitorul Constanța

0
158

Astra Giurgiu a terminat la egalitate,1-1, pe teren propriu, partida din cadrul etapei a XX- a din Liga 1, cu Viitorul Constanța.

Meciul de pe stadionul „Marin Anastasovici” din Giurgiu a fost unul dintre cele mai spectaculoase ale începutului de an, cu ocazii la ambele porți. Din păcate, giurgiuvenii au ratat ocazii mari de a marca golul victoriei, prin Montini, de două ori, Valentin Gheorghe, de două ori, și Stahl, o ratare.

În minutul 10 oaspeții au deschis scorul după un șut al lui Măţan, din vole, de la 17 de metri. Din păcate, balonul a lovit bara laterală, dar a revenit la Ganea, care a înscris în poarta goală.

Egalarea a venit în minutul 65: Montini a şutat din interiorul careului mare, Căbuz a respins balonul în faţă, iar Wuthrich a marcat în poarta goală.

După acest meci, Astra rămâne pe locul 13, cu 19 puncte, iar în etapa a XXI-a, va juca pe 3 februarie de la ora 17,30, în deplasare, la FC Voluntari.

Au evoluat următoarele echipe:

Astra: Mihai Popa – Graovac, V. Găman (Jovanovic ’86), Boe Kane – Merloi (Montini ’46), Canadija, Wuthrich (Stahl ’67), Crepulja, David Bruno – V. Gheorghe, Budescu.

Antrenor Eugen Neagoe.

Viitorul: Căbuz – Dussaut (R. Benzar ’46), Artean, Dobrosavlevici, Boboc – Babunski (C. Matei ’54), Gaztanaga, Ciobanu – Grădinaru (Ely Fernandes ’54), G. Ganea (Sabala ’75), Măţan (Pitu ’85).

Antrenor Mircea Rednic

(Costel Spînu)