Marți, la ora 11.00,  CEx  al PSD  stabilește cine este noul premier al României .

Este informația momentului! Potrivit unor surse Evz, după demisia lui Mihai Tudose, vicepremierul Paul Stănescu va prelua conducerea interimară a Executivului.

Sursele citate susțin că Tudose a avut patru voturi pentru și patru abțineri! Restul voturilor, mai exact 59 au fost împotrivă!

Vicepremierul și ministrul Dezvoltării, Paul Stănescu, ar urma să preia conducerea interimară a Guvernului, conform celor mai recente informații.

Mihai Fifor este favorit la postul de prim ministru, susține Dan Andronic la TVR.

Liderul PSD, Liviu Dragnea declara că de data acesta nu va face nicio recomandare, declarând că s-a dovedit că are mână proastă în acest sens.

Dragnea declara presei că vor fi mai multe variante de premier și că de această dată îi va lăsa pe colegii săi să aleagă. 

Surse din PSD susțin că imediat după ce premierul va fi desemnat de CEx, se va merge cu lista viitorului Guvern la Președintele Iohannis pentru aprobare.

În cazul în care președintele nu va fi de acord cu lista și cu numele noului premier, social democrații sunt hotărâți să meargă până la suspendarea președintelui României.

(Jurnal)