Asociația „Prietenii de lângă Tine” împreună cu „Let’s Do It, Romania!” te invită sâmbătă, 17 septembrie, la curățenie

0
246

Asociația „Prietenii de lângă Tine” împreună cu „Let’s Do It, Romania!” organizează o zi de curăţenie naţională în 34 de judeţe, inclusiv Giurgiu.

„Giurgiuvenii sunt așteptați în 17 septembrie, în localitățile lor la acțiunile de ecologizare.

Asociația „Prietenii de lângă Tine” împreună cu „Let’s Do It, Romania!” organizează Ziua de Curăţenie Naţională pe 17 septembrie, împreună cu alte 190 de ţări, unite într-o misiune comună: o lume cu mai puţine deşeuri.

Voluntarii din 34 de judeţe, printre care şi judetul Giurgiu sunt aşteptaţi pe 17 septembrie să petreacă o zi în natură cu un scop nobil: să strângă deşeurile din natură şi să petreacă o zi alături de oameni dornici să facă fapte bune.
Parteneri instituționali: Instituția Prefectului județ Giurgiu, Consiliul Județean, Apele Romane – SGA Giurgiu, APM Giurgiu, Garda de Mediu – CJ Giurgiu, Romsilva, Primăria municipiului și primăriile din județ, instituțiile descentralizate județene și structurile MAI – ISU Giurgiu, IJJ, IPJ, ITPF.
Mariana Mitroi, coordonator judeţean Giurgiu, Let’s Do It, Romania!, președinte Asociația Prietenii de lângă Tine: „Fiecare gest de bine poate schimba comunitatea, oraşul, ţara în care locuim. Ne dorim cu toţii să trăim într-o ţară mai curată, cu ape, munţi, plaje şi câmpii fără deşeuri şi le mulţumim tuturor celor care cred în noi şi în misiunea noastră.Le mulţumim tuturor celor care cred în noi şi în misiunea noastră şi aleg să ne fie alături în încercarea de a păstra frumuseţea naturii. Ne vedem pe 17 septembrie. Natura poate fi mai curată şi datorită ţie”.
Din 2010 până în prezent, peste 2 milioane de voluntari au participat la acțiunile și proiectele asociației Let’s Do It, Romania!, oameni care și-au adus contribuția la a avea o natură mai curată.

În Giurgiu, peste 20 de mii de voluntari au luat parte la activități”, precizează Mariana Mitroi, reprezentantul organizației „Asociația Prietenii de lângă Tine” Giurgiu.

(Jurnal)