Ziua Națională a Curățeniei în comuna Florești- Stoenești a coincis cu cea de-a doua ediție a acțiunii ”Scoatem Comuna din Gunoi!” Copiii au fost eroii acestui eveniment!

0
186

Iată că nu numai în Municipiul Giurgiu sunt organizate acțiuni de curățenie, ci și în mediul rural. Un astfel de eveniment a avut loc zilele trecute cu ocazia Zilei Naționale a Curățeniei.

A doua ediție a acțiunii ”Scoatem Comuna din Gunoi” coroborată cu ”Ziua Curățeniei Naționale” a fost un real succes – scrie primarul comunei Florești- Stoenești pe pagina sa de facebook.

Sub îndemnul ”Împreună facem o comună mai curată” ,  primăria Florești-Stoenești și S.C Brai-Cata au organizat o acțiune de salubrizare a comunei la care – așa cum ne mărturisea primul edil al localității – au  primit ajutor din partea  școlilor și al bisericilor din localitate.

 La finalul acțiunii primarul Dumitru Constantin s-a simțit dator să mulțumească tuturor  cadrelor didactice, respectiv  directoarelor celor trei școli din comună, pentru mobilizarea exemplară a elevilor .

Nu în ultimul rând primul edil a adresat cuvinte de mulțumire  părinților acestor copii, locuitori ai comunei  și evident participanților efectiv la acțiune:  copiii, prezenți în număr foarte mare, ”plini de energie, de bucurie și de bună creștere” – cum îi descria primarul localității.

”Le mulțumesc totodată colegilor din Primărie pentru implicare și modul impecabil de organizare a  acestei acțiuni” – a mai spus primarul Constantin Dumitru.

(Florian Tincu)