Un urmărit național, CONDAMNAT PENTRU TENTATIVĂ DE OMOR, depistat de polițiștii giurgiuveni

0
267

            Un bărbat urmărit la nivel național pentru că se sustrăgea executării pedepsei cu închisoarea pentru tentativă de omor a fost depistat de polițiștii giurgiuveni.

      Vineri, 31 iulie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Giurgiu împreună cu polițiști din cadrul Biroului de Ordine Publică pentru Mediul Urban de la Poliția Municipiului Giurgiu au desfășurat în municipiul Giurgiu activități specifice pe linia persoanelor urmărite, respectiv a celor care posedă mandate de executare a pedepsei cu închisoarea.

       În urma acțiunii desfășurate și a investigațiilor specifice efectuate, pe strada Smârda din municipiul Giurgiu, a fost depistat un bărbat de 46 de ani, din județul Iași, urmărit național, care poseda mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis în anul 2019 de Tribunalul Ilfov, fiind condamnat la o pedeapsă de 3 ani și 7  luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de omor sub forma tentativei.

      Bărbatul a fost condus la sediul Serviciului de Investigații Criminale, unde i-a fost întocmită documentația și ulterior a fost depus Penitenciarul Giurgiu.

(Jurnal)