Un mitocan a fost amendat de polițiștii locali, după ce a aruncat sacii cu moloz, din autoturismul personal, pe o platformă de gunoi…Vezi ce au făcut alte persoane corigente la Bunul simț, civic!

0
844

La începutul acestei săptămâni ( 7 august), polițiștii locali din cadrul Compartimentului Protecția Mediului au identificat pe numitul U.M., în vârstă de 52 de ani, din Municipiul Giurgiu  care  depozita deșeuri inerte (moloz), din autoturismul proprietate personală în apropierea platformei de gunoi adiacente blocului.

Identificarea a fost posibilă datorită unei persoane binevoitoare, cu simț civic care ne-a pus la dispoziție imagini ale autoturismului, în momentul depozitării neautorizate a deșeurilor.

Individul  mai sus amintit, ce apare în imaginile de generic ale articolului,  a  fost sancționat cu amendă în valoare de 1500 lei, conform HCLM Nr. 164/2023.

 Ulterior polițiștii au luat legătura cu operatorul local de salubritate, Rosal Grup, pentru a ridica sacii cu moluz și a face curățenie la platforma de depozitare a deșeurilor menajere, situată pe Strada ”Petre Ghelmez”, în spatele blocului 113.

Nu mică le-a fost mirarea polițiștilor  să constate  că la scurt timp după ce s-a efectuat curățenia, în dimineața zilei de 8 august, alte persoane certate cu legea și corigente la capitolul civilizație, au depozitat alături de containere, cauciucuri, cutii pline de gunoi, pungi cu gunoi menajer.

     Vă lăsăm pe dumneavoastră să apreciați aceste fapte, în timp ce noi încercăm să minimizăm depozitările necontrolate de gunoi pe raza municipiului, prin sporirea controalelor și acțiunilor, în acest domeniu – au precizat reprezentanții Poliției locale în comunicatul transmis redacției noastre.

(Jurnal)