Un bărbat din localitatea Bulbucata, județul Giurgiu, este cercetat penal de polițiști după ce a fost depistat conducând autoturismul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

La data de 3 martie, ora 20:48, polițiștii Secției nr. 4 de Poliție Rurală Ghimpați au fost sesizați de o persoană cu privire la faptul că un autoturism de culoare gri, înmatriculat în municipiul București, este condus imprudent pe DN6/E70, în localitatea Ghimpați, de către un bărbat și că posibil acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice, după modul cum rulează autoturismul pe șosea.

În urma sesizării, un echipaj de poliție a procedat la  urmărirea autovehiculului, acesta fiind oprit pe o stradă din localitatea Copaciu, comuna Ghimpați, județul Giurgiu, ocazie cu care s-a constat că acesta era condus de un tânăr de 27 de ani, din comuna Bulbucata, județul Giurgiu.

Întrucât exista suspiciunea că bărbatul se afla sub influența alcoolului sau altor substanțe, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,80 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

 Tânărului i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

(Jurnal)