Un bărbat din municipiul București a fost reținut și este cercetat de polițiștii giurgiuveni sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de evadare și conducerea unui vehicul fără permis de conducere, după ce s-a constat că acesta părăsise locuința unde executa măsura preventivă a arestului la domiciliu.

Miercuri, 2 martie , polițiștii din cadrul Secției nr. 2 Poliție Rurală Comana s-au deplasat la un imobil din comuna Vărăști, județul Giurgiu, unde un bărbat, de 20 de ani, din municipiul București, cercetat într-un dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, executa măsura privativă de libertate a arestului la domiciliu, ocazie cu care au constat că acesta părăsise locuința, pentru a se deplasa pe raza localității Dobreni, ulterior revenind.

Având în vedere aspectele constatate, au fost informați polițiștii Biroului de Supravegheri Judiciare din cadrul I.P.J Giurgiu în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale, din verificări reieșind faptul că bărbatul a părăsit locuința, încălcând astfel măsura privativă de libertate a arestului la domiciliu, față de acesta fiind luată măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore.

Polițiștii Serviciului Investigații Criminale continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de evadare și conducerea unui vehicul fără permis de conducere, bărbatul urmând a fi prezentat,  vineri 4 martie, 2022, instanței de judecată cu propuneri legale.

(Jurnal)