Un autoturism a luat foc pe strada Oltului din Municipiul Giurgiu. Pompierii au ajuns greu la mașină, din cauza căilor înguste de acces…

0
676

   În data de 18 Iulie , pe strada Oltului, din municipiul Giurgiu, un  autoturism a  fost la un pas de a lua foc integral și a se transforma într-o torță așa cum s-a mai întâmplat și cu alte mașini.

Martorii spun că în timp ce şoferul conducea maşina pe stradă,  la un moment dat a vrut să efectueze virajul de întoarcere şi a observat că ies flăcări de la motor…

      Panicat , soferul a coborât din autoturism şi a sunat imediat la 112. În doar câteva minute  au intervenit pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu o autospecială de stingere.

      Intervenția echipajului a fost însă extrem de dificilă, din cauza străduțelor înguste, care au făcut ca autospeciala ISU să înainteze cu greu spre autoturism.

      Într-un final, echipajul a ajuns la intervenție şi a acționat pentru stingerea flăcărilor. În urma incendiului a ars compartimentul motor al autoturismului. Flăcările ar fi izbucnit de la un scurtcircuit al  autoturismului.

(Jurnal)