Shipyard ATG Giurgiu a fost astăzi gazda unui grup al marinei militare din Olanda și Belgia. Oaspeții au asistat la punerea chilei pentru o navă aflată în construcție!

0
530

În această dimineață, la Șantierul Naval ATG Giurgiu, a avut loc un moment important,  punerea chilei pentru o navă ce  constituie încă o premieră pentru navaliștii giurgiuveni, este vorba despre  rMCMV4.

 

După cum ne declara directorul general al Shipyard ATG Giurgiu, Michel Le Bouëdec – CEO Piriou ATG Romania, ”această ceremonie reprezintă un pas important în construcția acesteia, deoarece este începutul asamblării propriu-zise a platformei…”

Constructorii Șantierului Naval ATG, au avut astfel plăcerea de a  fi gazde unui grup de reprezentanți ai marinei militare din Olanda și Belgia, Naval Group, Kership și a domnului Adrian Anghelescu primarul municipiului Giurgiu, însoțit de către viceprimarul Marian Damian.

Amănunte despre noua realizare a Șantierului Naval cât și o serie de  date tehnice vi le vom oferi într-o altă ediție a cotidianului nostru.

(Jurnal)