Tudorel Țone refuză jocurile politice, deocamdată fiind interesat, exclusiv, de afacerea sa de familie, ferma agricolă!

0
559

Cu câteva zile în urmă l-am contactat pe inginerul agronom și totodată pe fermierul Tudorel Țone, dorind să aflăm dacă va continua să stea departe de politică sau apropierea alegerilor îi va resuscita dorința de a se reimplica în jocurile politicului. Recunoaștem că, la rândul nostru, ne-am lăsat provocați de o recentă știre conform căreia social democratul ar fi tentat de a urca pe scena politicii locale, într-o eventuală candidatură.

„Nu este țelul meu acela de a candida pentru vreo funcție politică. Deși m-am gândit la un moment dat la așa ceva, cred că la acest moment nu este o oportunitate pentru mine”, ne spunea ing. Tudorel Țone.

Cunoscut ca unul dintre rarii politicieni locali care nu au frecventat traseismul politic, Tudorel Țone mărturisea cu o necosmetizată satisfacție faptul că încă din anii ’90, a fost și a rămas un social democrat „vero”!

„Deși sunt social democrat, indiferent de partidul din care facem parte, ca oameni politici ar trebui mai întâi de toate să ne dăm mâna și să realizăm lucruri  benefice pentru județul Giurgiu. În același timp disputele dintre noi ar trebui susținute cu argumente și întotdeauna să rezolve o serie de probleme în favoarea comunității din care facem parte. Eu așa cred…

Rețineți însă ce vă spun: Nu mă interesează nimic altceva…! Nu vreau nicio funcție administrativă. Nu mă interesesează niciun business. Mă rog la Dumnezeu doar să îmi dea sănătate, să mă țină pe verticală și să trăiesc din ceea ce mi-a dat El. Mă refer la această mică afacere de familie, în  agricultură, o muncă pe care o fac cu plăcere împreună cu ai mei… În rest nimic…E  mai bine așa!

S-a insinuat că sunt o săgeată a fostului lider al PSD Giurgiu, Nicolae Bădălău. Eu i-aș informa pe cei ce fac astfel de afirmații că nu sunt nici măcar ața de la arcul  lui Bădălău!

Cum vă spuneam, nu vreau nimic altceva! Nu vreau să primesc lucrări ca să asfaltez drumuri, nu-mi doresc  să ridic blocuri…Nu vreau și nici nu mă interesează. Cam asta e povestea mea…Cui îi convine bine, cui nu, e treaba lui!”, ne-a mai spus Tudorel Țone, refuzând să facă vreun alt comentariu politic în contextul întrebării pe care i-am adresat-o  la început…

(Jurnal)