Trei bărbați din comuna Joița, județul Giurgiu sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, fiind bănuiți că ar fi sustras mai multe bunuri dintr-o hală metalică.

„La data de 9 martie, ora 11:15, polițiștii Secției nr.3 Poliție Rurală Bolintin Vale au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că trei persoane necunoscute au pătruns, prin efracție, într-o hală metalică situată în comuna Joița, județul Giurgiu.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, fiind surprinși în flagrant delict trei bărbați cu vârste cuprinse între 17 și 23 de ani, din comuna Joița, în timp ce sustrăgeau din incinta halei respective mai multe componente electrice și cabluri de alimentare cu energie electrică.

Bunurile sustrase au fost recuperate și restituite proprietarului, un bărbat de 45 de ani, din municipiul București.

Pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale, la data de 9 martie a.c., cei trei bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca astăzi aceștia să fie prezentați instanței de judecată cu propuneri procedurale”, informează Inspectoratul Județean de Poliție Giurgiu.

(Inspectoratul Județean de Poliție Giurgiu)