Așa cum cotidianul nostru scria, deunăzi, după încarcerarea  lui Dragnea s-au schimbat multe în PSD, Vasilica Dăncilă  schimbând macazul și dovedind că are sânge în instalații, deși unii susțin, cu malițiozitate,  că Viorica ar fi ”teleghidată”.

Vă pot spune că îmi manifest o surpriză plăcută, mă aşteptam să fie făcută pulbere, după eliberarea postului de tătuc al partidului. Iată că Dăncilă a reuşit să îi ordoneze, să pună piciorul în prag, se duce în congres cu o preşedinţie de succes la nivelul UE şi cu o aparenţă de mână forte. Va fi preşedintele PSD, fără discuţie”, a spus Traian Băsescu, la  un post de televiziune.

Despre o eventuală candidatură a fostului secretar al Partidului, Codrin Ștefănescu, președintele PMP,  spunea că nu va primi  să-l apere pe Dragnea, era mesajul stăpânului”.

Cât despre o candidatură a Vioricăi Dăncilă la prezidențiale,  Băsescu a  susține că această ipoteză trebuie luată în calcul : „Nu ştiu dacă nu se va răzgândi până la prezidenţiale şi nu va candida. Oricum, cu discotecarul de la Finanţe…” (Orlando Teodorovici – n.red.) .

(Jurnal)