Timp de o săptămână, terapeutul Cosmin Adrian îi va trata GRATUIT pe giurgiuveni!

0
1792

Terapeutul Cosmin Adrian este un giurgiuvean care a studiat la Liceul Tudor Vianu, la profilul informatică, terminând liceul în anul 1996. Acesta, într-un anunț pe Facebook, anunța că dorește ca în perioada 29 noiembrie- 4 decembrie, 2021, să aducă alinare celor care au nevoie, dar și celor ce doresc să se relaxeze în scurta minivacanță de 1 Decembrie.

I-am adresat acestuia câteva întrebări în dorința de afla în ce constă aceste ședințe de masaj, iar Cosmin Adrian ne-a precizat: „Voi executa diferite tehnici de masaj, de la masaj de relaxare, la masaj terapeutic, limfatic, dar și incursiune în puncte Trigger pe meridian. Mă adresez celor care au nevoie de acest gen de terapie, persoanelor care suferă de diferite afecțiuni, dar și celor ce își doresc relaxare în aceste zile libere”.

Întrebat care vor fi regulile de acceptare în cabinetul de masaj, acesta a precizat că „purtarea măștii este obligatorie pe toată durata ședinței de masaj, și că nu va condiționa sau restricționa programările dacă persoana este sau nu vaccinată”.

Cea mai mare dorință a giurgiuveanului este ca la finalul ședinței să fie răsplătit cu un zâmbet din partea tuturor celor ce i-au călcat pragul.

El a mai precizat că toate ședințele nu vor necesita costuri sau atenții din partea pacienților.

„A sosit momentul să îmi ajut persoanele din orașul unde m-am născut și am început să mă dezvolt pe plan profesional!” – mai preciza el în postarea făcută pe Facebook.

(Jurnal)