Programul de suport psihologic „Restart la Viață”, pentru pacienții oncologici și aparținătorii acestora, a ajuns și la Giurgiu

0
165

Spitalul Județean de Urgență Giurgiu a încheiat un parteneriat cu Asociația Pacienților cu Boli Cronice „Restart la Viață”, în vederea consilierii psihologice, special adaptată pentru pacienții oncologici, dar și pentru aparținătorii acestora.

Asociația „Restart la Viață” este furnizor de formare profesională avizată de Colegiul Psihologilor și pregătește psihologii dornici, în domeniul psiho-oncologiei. Astfel, specialiștii supra specializați oferă asistență psihologică gratuită în mai multe orașe din țară, printre care, mai nou și în municipiul Giurgiu.

Inițiatoarea programului, doamna psiholog Lidia Stoica, s-a alăturat echipei multi-disciplinare din cadrul Spitalului Județean de Urgență Giurgiu și își propune alinierea tratamentului pacienților oncologici, la standarde Europene.

Grupurile de suport, se adresează tuturor pacienților oncologici și familiilor acestora și au loc de două ori pe luna la biblioteca Spitalului Județean Giurgiu.

Pentru detalii suplimentare puteți accesa site-ul: https://restartlaviata.ro/, pagina de Facebook: https://www.facebook.com/restartlaviata/photos/ sau puteți lua legătura direct cu doamna psiholog Lidia Stoica la numărul de telefon 0720.655.618” – informează purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Giurgiu.

(Jurnal)