Așa cum probabil vă amintiți cu aproximativ o lună de zile în urmă, pe toate posturile Tv erau făcute publice, detalii privind agresarea unui tânăr de polițiștii Secției 16 de Poliție București. Tanarul care a fost bătut de către politiștii de la secția 16 a decedat inexplicabil vineri.

Pentru acest lucru și mai ales că sunt suspiciuni cu privire la moartea lui, la parchetul de pe lângă T. București s-a deschis dosar penal pentru moarte suspectă. Ieri 29.03 s-a făcut autopsia în vederea stabilirii cauzei decesului. Din păcate la autopsie nu s-a relevat cauza morții lui Mihai. Cauza decesului neprecizat, iar analizele toxicologice vor veni în 6 luni.

Atât fosta soție cât și copilul minor dar și părintii acestuia, vor continua dosarul unde Mihai solicita de la Poliția Romana 500.000 de euro cu titlu de daune morale. Câteva indicii arată că moartea este suspectă: usa apartamentului descuiată, efectele personale lăsate în imobil deși le lua în mod obișnuit după el. Moartea a survenit în imobilul unui prieten din Rahova.