În acest weekend, polițiștii giurgiuveni au intervenit la peste 342 evenimente și au fost aplicate peste 570 sancțiuni contravenționale.

Pentru siguranța cetățenilor, polițiștii giurgiuveni au intervenit la peste 342 evenimente dintre care 273 au fost sesizate prin SNUAU 112.

De asemenea, în urma neregulile constatate, polițiștii au aplicat 570 sancțiuni contravenționale, a căror valoare depășește 228.700 lei.

Pentru prevenirea accidentelor de circulație, polițiștii giurgiuveni au desfășurat activități în urma cărora au aplicat 513 sancțiuni, ca urmare a încălcării normelor O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, dintre care 181 pentru încălcarea regimului legal de viteză și 331 pentru alte abateri la regimul rutier.

Ca măsura complementară, polițiștii au reținut 53 de permise de conducere și au retras 5 certificate de înmatriculare auto.

Poliția Giurgiuveană acționează permanent pentru prevenirea și combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniștea comunității și, totodată, este pregătită să intervină atunci când situația o impune.