Surpriza făcută europarlamentarului Dan MOTREANU, de ziua de naștere a acestuia, de către locuitorii comunei Florești Stoenești (FOTO/VIDEO)

0
381

De ziua sa de naștere,  europarlamentarul Dan Motreanu, Președintele PNL Giurgiu, prezent sâmbătă, 11 septembrie la inaugurarea unui pod peste podul Sabar, în satul Palanca, a avut parte de o surpriză neașteptată din partea locuitorilor acestor locuri.

La un moment dat, atât preoții ce au oficiat slujba noii construcții cât și cetățenii prezenți la eveniment i-au cântat sărbătoritului, minute în șir, tradiționalul MULȚI ANI TRĂIASCĂ, lucru ce l-a emoționat în mod plăcut pe  acesta.

Totodată europarlamentarul a primit din partea primarului comunei, Constantin Dumitru, drept cadou, o carte de istorie, primul edil al localității știind faptul că Președintele liberal este foarte pasionat de istorie.

De la întâlnirea cu europarlamentarul liberal nu au lipsit tinerii, care au fost curioși nu numai să îl cunoscă pe politicianul Dan MOTREANU, ci să-l și felicite de ziua acestuia.

(Jurnal)