Peste 60% dintre români care au răspuns unui sondaj realizat de INSCOP Research în parteneriat cu Verifield la comanda think-tank-ului STRATEGIC Thinking Group cred că pandemia de Coronavirus a fost provocată de elitele mondiale pentru a impune controlul asupra populației lumii.

În plus, aproape 30% dintre ei cred că există un plan la nivel global pentru implantarea de cipuri prin vaccinare, potrivit capitolului șapte al sondajului de opinie intitulat „Neîncrederea publică: Vest vs. Est, ascensiunea curentului naţionalist în era dezinformării şi fenomenului ştirilor false”.

Românilor le place să creadă în teoria conspirației. În opinia a aproape două treimi dintre români (65,7%), pandemia de Covid-19 a fost provocată de elitele globale pentru a impune controlul asupra populației lumii.

Mai puțin de o treime (28,4%) din persoanele chestionate crede că pandemia de Covid-19 a apărut în mod natural așa cum s-a întâmplat și cu alte pandemii din istoria omenirii. 5,9% dintre respondenți, nu știu sau nu au răspuns la această întrebare.

(Foto: strategicthinking.ro)

(Jurnal)