Stocul de OROSTIM HV (imunostimulatorul produs de Institutul Cantacuzino) s-a epuizat. Când se vor pune în vânzare alte cutii

0
514

În doar două ore, toate cele o mie de cutii de OROSTIM HV (imunostimulatorul produs de Institutul Cantacuzino) au fost epuizate. 

În cadrul unei discuții purtate cu reprezentanții Institutului, aceștia au declarat, pentru „Jurnal giurgiuvean”, următoarele: 

„Achiziția acestui supliment alimentar, a cărui producție a fost începută recent, se face doar de la magazinul Institutului. Din păcate, la acest moment nu mai avem nicio cutie de OROSTIM HV. Ce vă pot spune la momentul acesta este că, cel puțin până peste două săptămâni, nu vom mai putea pune în vânzare acest supliment alimentar. Pe de altă parte, cel puțin pentru anul acesta, nu putem vorbi despre altă modalitate de achiziție, cu excepția vânzării directe din magazin. Ca și în cazul primului lot, nu vorbim despre liste de înscriere, ci se va proceda pe sistemul primul venit-primul servit”, au mai precizat reprezentanții Institutului Cantacuzino. 

Cei interesați pot cumpăra produsul de la punctul de vânzare al Institutului Cantacuzino, din Splaiul Independenței nr. 103.

Prețul variază între 25 și 80 de lei, în funcție de numărul capsulelor și concentrație: 

  • OROSTIM-HV 125 flacon cu 10 capsule: 25 lei
  • OROSTIM-HV 125 flacon cu 30 capsule: 60 lei
  • OROSTIM-HV 250 flacon cu 10 capsule: 30 lei
  • OROSTIM-HV 250 flacon cu 30 capsule: 80 lei

Potrivit cercetătorilor, OROSTIM-HV este un supliment alimentar care conține o combinație dintr-un lizat atomizat format din 15 tulpini bacteriene și o pulbere de extract de orz verde. Are proprietăți antioxidante și de stimulare a imunității, determinând creșterea rezistenței organismului la infecții.

Produsul se administrează în perioadele cu risc de apariție a infecțiilor respiratorii persoanelor care lucrează în colectivități cu susceptibilitate crescută de îmbolnăvire, copiilor cu infecții respiratorii repetate și persoanelor de vârsta a treia în stări cu imunitate scăzută.

(Jurnal)