Societatea ce editează cotidianul „Jurnal giurgiuvean”, pe primul loc în TOP-ul FIRMELOR din județul Giurgiu! Același loc l-a obținut Editura Paty MEDIA…

0
194

În ciuda  tuturor problemelor create de Pandemie, iată că, cele două societăți ale trustului nostru Media și-au demonstrat eficiența și profesionalismul, clasându-se pentru al treilea an consecutiv pe primul loc în Topul FIRMELOR, în județul Giurgiu.

Astfel, Pati NEWS s-a clasat pe primul loc la categoria „Activități de editare a ziarelor”, cu cotidianul „Jurnal giurgiuvean”.

Societatea Paty MEDIA s-a clasat, la rândul ei pe primul loc la categoria „Activități de editare a cărților”. De curând Editura a tipărit un volum („Interfața nemuririi”), autor fiind o ilustră personalitate din România, Dumitru Cucu, fost șef al secției de Știință din Televiziunea Română, ce trăiește încă dinainte de 1989 în Germania  și care este în prezent  membru al Academiei din Berlin.

Nu trebuie omis nici faptul că trustului nostru de presă i se alătură și un ONG: „Friends to Friends”, care la rândul său editează revista de istorie, cultură și educație artistică, VALAHIA, aflată în al 11-lea an de apariție.

Așa cum se precizează în adresa primită la redacție, acest clasament a fost realizat în urma datelor de bilanț din 2021 furnizate de instituțiile abilitate.

Cele două societăți își desfășoară activitatea, de mai mulți ani, la sediul din Complex Ancora, situat în centrul Municipiului Giurgiu, cu un număr restrâns de salariați, dar generos în privința colaboratorilor, cărora le suntem recunoscători pentru rezultatul obținut.

(Jurnal)