Competiția sportivă, Cupa My wishes Giurgiu – un real succes pentru organizatorul ei, Consiliul Județean Giurgiu

0
241

Competiția sportivă, Cupa My wishes Giurgiu, organizată de Consiliul Județean Giurgiu în parteneriat cu Asociația My Wishes a reunit, la prima ediție, pe tablourile de joc din cele 2 zile competiționale, 11-12 septembrie 2021, 67 de participanți.

Consiliul Județean Giurgiu a asigurat cadrul propice pentru ca micii sportivi, campioni în devenire să își pună la încercare tehnica și fair play-ul și a recunoscut, promovat și validat performanța acestora în cadrul festivității de premiere prin oferirea de cupe, medalii și echipament sportiv.

Performanța viitoare a campionilor și finaliștilor, dar și a tuturor participanților a fost sprijinită de partenerii Consiliului Județean Giurgiu: Happy Camps a oferit câștigătorilor vouchere în tabăra de tenis, dar și discount-uri pentru toți participanții în taberele Happy Camps, iar tenisshop.ro a oferit vouchere pentru achiziționarea de echipament sportiv și/sau accesorii sportive.

Partenerul Asociația MyWishes a întărit eforturile Consiliului Județean Giurgiu prin asumarea rolului de coordonator tehnic/organizator al competițiilor sportive organizate în sistem tenis 10.

De asemenea, Asociația My Wishes a asigurat expertiză tehnică prin antrenorii și arbitrii proprii și a contribuit, deopotrivă, la premierea tuturor participanților prin sponsorii Beyus, Klintensiv, Evident Grup și Orbico.

Partenerul MPG tenis10 a susținut eforturile coordonatorului tehnic prin gestionarea înregistrării în sistem online și a tablourilor de concurs. Totodată, prin intermediul sponsorilor de sistem au fost acordate pachete de participare tuturor competitorilor.

Motivarea competitorilor a fost asigurată de către instituțiile care s-au alăturat pe parcurs competiției sportive Cupa MyWishes Giurgiu 2021: Biblioteca Județeană Giurgiu prin asigurarea de cărți tematice și nu numai, și Apa Service Giurgiu prin asigurarea unui fresh corner pentru rehidratarea competitorilor și participanților.

Partenerul Primăria Municipiului Giurgiu a asigurat imortalizarea tuturor emoțiilor, profesionalismului și fair play-ului de care au dat dovada competitorii pe teren.

Siguranța competitorilor și a participanților a fost asigurată prin intermediul Inspectoratului Județean de Jandarmi, Serviciului Județean de Ambulanță, Spitalului Județean de Urgență Giurgiu, care au susținut eforturile Consiliului Județean Giurgiu.

Câștigătorii competițiilor din 11.09.2021

Roșu băieți:

Locul 1: David Biarlan

Locul 2: Ema Ioana Pop

Locul 3: Andrei Cristea

Locul 4: Ioan Cristian Cot

Verde băieți:

Locul 1: Marius Cot

Locul 2: Matei Croitoru

Locul 3: Luca Andrei

Locul 4: Patrick Trepăduș

Verde fete:

Locul 1: Eva Iancu

Locul 2: Eva Alexa Dumitru

Locul 3: Ilinca Maria Oproiu

Locul 4: Ilinca Nita

Câștigătorii competițiilor din 12.09.2021

Portocaliu băieți:

Locul 1: Alexandru Hortopa

Locul 2: Rareș Bogdan Cristache

Locul 3: Bogdan Frujina

Locul 4: Stefan Cornea

Portocaliu fete:

Locul 1: Daryela Preda

Locul 2: Ingrid Alexandru

Locul 3: Antonia Evdochimov

Locul 4: Maria Gabriela Ganta

Galben fete:

Locul 1: Carla Ferullo

Locul 2: Daria Ioana Anghelescu

Locul 3: Diana Andreea Voicu

Locul 4: Carina Voicilă

Galben băieți:

Locul 1: Luca Stefan Biță

Locul 2: Sebastian Andrei Udrea

Locul 3: Teodor Până

Locul 4: George Pertrică Grasu

(Compartimentul Relaţii Publice şi Mass-media – CJ Giurgiu)