Exclus din Biroul Politic Județean, pentru atitudinea neconformă cu statutul partidului pe care îl reprezenta, Ionel Dinu pare că își dorește – și chiar își și pregătește – o reintrare cu fast în Partidul Național Liberal. Asta după ce, luni de zile, și-a trâmbițat apropierea de ALDE, formațiunea politică ce este condusă, la nivel național, de Călin Popescu Tăriceanu.

Astfel, la prima ședință de BPJ prezidată de proaspăt-numitul în funcție Dan Motreanu, controversatul personaj politic amintit și-a făcut apariția la sediul din Modrogan, acolo unde a avut loc amintita ședință. Surse din interiorul PNL au declarat, pentru „Jurnal giurgiuvean”, sub protecția anonimatului, că alături de Dinu ar fi fost prezent un alt personaj declarat indezirabil încă de la alegerile de acum doi ani: Sorin Dadiloveanu.

Rămâne de văzut care va fi atitudinea noii conduceri a PNL Giurgiu vis-a-vis de cele două personaje care, odată ce au văzut că liderul ales al organizației Giurgiu, Marin Anton, a fost demis de către mai-marii partidului, au și început să mișune, din nou, în preajma taberei liberalilor giurgiuveni.

(Jurnal)