Astăzi, joi, 16 iunie, la Palatul Parlamentului, sub conducerea Președintei OFSD, Doina Federovici, în prezența Președintelui PSD, Marcel Ciolacu și a Secretarului General al PSD Paul Stănescu, s-a desfășurat ședința Comitetului Executiv al Organizației Femeilor Social Democrate la care a participat și Deputatul social democrat de Giurgiu, dr. Cristina Elena DINU. 

 La finalul ședinței,  Deputatul  PSD ne-a oferit  o scurtă declarație:

”La acest eveniment important ne-a fost alături, de asemenea, și doamna Gabriela Firea, singurul ministru femeie din Guvernul României. M-am bucurat nespus să le revăd pe colegele mele din întreaga țară și să discutăm despre ce putem face împreună, atât în plan politic, dar mai ales pentru comunitățile noastre.

 

 

 

Astfel de întâlniri ne dau prilejul să găsim soluții și să stabilim proiecte comune Pentru Familie, Sănătate, Educație, pentru mediul de afaceri, pentru autoritățile locale.

În toate domeniile PSD promovează femei profesioniste care fac cinste activităților pe care le desfășoară. La fel și în plan politic. Le-am fost alături întotdeauna colegilor noștri, așa cum și ei sunt alături de noi și le mulțumim!

Cu toții suntem o echipă care vine cu măsuri pentru români și în sprijinul României – a mai subliniat Deputatul social democrat, de Giurgiu, Elena Cristina DINU.

(Jurnal)