Oficialii unui site de specialitate vă recomandă să nu răspundeți la mesajul de mai jos  pentru că ați putea rămâne fără bani, scriu cei de la CAPITAL. Șoferii sunt cei care riscă să fie țepuiți!

 

Administratorii site-ului autovit.ro şi-au avertizat clienţii în legătură cu o nouă înşelătorie. Aceştia sunt îndemnaţi să nu acceseze link-ul dintr-un SMS cu o promoţie aparent avantajoasă la un preţ foarte mic.  Mesajul transmis de autovit.ro este cel de mai jos.

 

Salut, În cazul în care ai primit un SMS cu textul similar celui de mai jos, te rugăm să NU dai click pe link. Textul SMS-ului arată aşa: Salut, Anuntul AUTOVIT expiră curând, plătește acum cu cardul VISA / MASTERCARD / EUROCARD si beneficiezi de 30 de zile de prelungire cu doar 4.66 RON, completati formularul de aici: https://goo.gl/Bksx8Z pentru activare oferta. Cu stima echipa AUTOVIT!

 

Ei mai notează totodată precizând ca Foarte important”:

 

  1. În primul rând ro nu trimite niciodată SMS-uri pentru a solicita plăţi;
  2. Atunci când trimitem notificări prin SMS, expeditorul este întotdeauna ro.

 

Iată de ce dacă ați primit un astfel de mesaj şi ați dat click pe link-ul din el,  ignoră link-ul în care vei fi redirecţionat. Orice plată pe care vrei să o efectuezi în contul tău Autovit.ro o puteţi face doar accesând secţiunea Plăţi de pe https://www.autovit.ro.

Dacă veți mai primi astfel de SMS-uri sau alte comunicări care par a fi din partea noastră şi din motive diverse ţi se par suspecte, te rugăm să ne contactezi la adresa ajutor@autovit.ro . – mai  precizează cei de la  AUTOVIT.