România joacă în Islanda joi, de la 21:45, pentru calificarea în finala barajului de calificare la EURO, unde va întâlni Bulgaria sau Ungaria.

nițial, la meciul de la Reykjavik urmau să asiste 1.500 de spectatori, dar la doar câteva ore după anunțul Federației, autoritățile din Islanda au hotărât, în urma creșterii numărului de cazuri de îmbolnăviri cu COVID-19, să închidă din nou stadioanele.

Din nou, la trei zile de la data la care oficialitățile nordice au anunțat închiderea stadioanelor, Federația Islandeză a transmis, totuși, că arena care va găzdui meciul cu România nu va fi goală.

Conform ultimului comunicat emis de Federație, la partida de joi seară vor asista 60 de spectatori, beneficiarii unor invitații din partea forului islandez și a partenerilor săi.

Partida se va juca, așadar, cu spectatori, chiar dacă aceștia vor fi într-un număr mic. UEFA a anunțat recent că meciurile oficiale pe care le organizează se pot disputa cu fani în tribune, însă doar în condițiile în care autoritățile naționale permit.

(Jurnal)