S-a dat start campaniei „Despre apă, în școli!”. Vezi care este scopul acestui proiect și cui se adresează

0
300

Apa Service Giurgiu a dat startul campaniei „Despre apă, în școli!”, care are ca scop informarea, conștientizarea și educarea elevilor din clasele I-IV cu privire la importanţa şi valorile apei.

Prima gazdă a campaniei fost Școala Gimnazială „Mircea cel Bătrân” (Nr. 2) din Giurgiu, unde elevii au învățat, în cadrul unei ore speciale, despre importanța apei dar şi despre aspecte legate de staţia de epurare din Giurgiu, acolo unde ”apa murdară este curăţată, pentru a ajunge iarăşi în natură”.

De unde vine apa de la robinet? Cum ajunge apa la noi în case? Ştim să economisim apa? De câtă apă avem nevoie? Unde ajunge apa după ce o consumăm?- sunt doar câteva întrebări pe care le-am adresat elevilor şi am căutat răspunsuri împreună.

Întâlnirea cu micuţii elevi a fost una foarte interesantă, mai ales că a pornit de la remarca lui Alexandru cel… mic: ”Doamnă, au venit ca să plătim apa?”

Nu a lipsit din ora specială prietenul copiilor, PIC, picătura veselă, personajul responsabil cu crearea amintirilor de neuitat.

Iniţiativa a pornit de la Compartimentul Relaţii Publice al APA SERVICE şi va fi permanentizat pe tot timpul anului școlar”, se arată într-o postare a Primăriei municipiului Giurgiu.

(Jurnal)