Direcția pentru Agricultură Județeană Giurgiu revine cu o Piață volantă cu produse proaspte din grădinile producătorilor locali. Vezi în ce zi are loc evenimentul…

0
363

Direcția pentru Agricultură Județeană ( DAJ) Giurgiu reia seria promovării produselor și producătorilor agricoli locali, prin Piața Volantă organizată în curtea instituției din șoseaua Ghizdarului nr.1 din Municipiu.

Piața Volantă va fi redeschisă vineri, 27 mai, începând cu primele ore ale dimineții, giurgiuvenii având astfel posibilitatea achiziționării de produse agricole autohtone, direct de la producătorii locali.

După cum ne declara, directorul DAJ Giurgiu, Petra Ochișor,  această Piață se vrea a fi liantul între producător și consumator,  reușind , în principal, promovarea consumului și comercializării către locuitorii din municipiu și din zonele limitrofe a produselor provenite direct din grădinile producătorilor locali, produse sănătoase și totalmente bio.

Asemenea piețe volante au mai fost organizate de către Direcția pentru Agricultură Județeană Giurgiu și în anii trecuți. Atât evenimentele  de atunci, cât și cel care debutează vineri, 27 mai,  sunt cuprinse inclusiv în calendarul de activități transmis de către Ministerul Agriculturii.