Academia Cătălin Mocanu a participat weekend-ul acesta la Romanian International Cup, competiție de karate kyokushin ce a avut loc la Sibiu. La acest eveniment competițional au luat parte 300 de concurenți din 5 țări: România, Bulgaria, Ucraina, Polonia și Ungaria.

2 octombrie 2021 a fost data în care după un timp îndelungat de repaus din punct de vedere competițional, cauzat de perioada pandemică în care ne aflăm, s-a spart gheața și în domeniul competițional.

Emoțiile, adrenalina, bucuriile, lacrimile și-au făcut iarăși apariția.

Sportivii participanți s-au întrecut la una dintre cele mai puternice competiții la care am participat anul acesta, ținând cont că nu a fost un an bogat din punct de vedere competițional datorită restricțiilor si interzicerii organizării de competiții.

La această competiție clubul condus de Cătălin Mocanu a participat cu un lot foarte puternic format din 16 sportivi (13 băieți și 3 fete).

Sportivii giurgiuveni au avut o pregătire foarte bună, iar acest lucru s-a văzut în prestația lor de la concurs.

Rezultatele au fost extraordinare, aceștia reușind să obțină:

  • 8 titluri de campioni

  • 4 titluri de vicecampioni

  • 4 medalii de bronz

Antrenorul proaspăt medaliaților ne spunea: „Sunt foarte mulțumit de prestația  elevilor mei, sincer să vă spun mă așteptam la rezultate foarte bune, deoarece au avut o atitudine foarte bună și serioasă pe toată perioada pregătirii.

Dacă totul decurge bine, ar trebui să încheiem anul competițional cu încă o competiție în luna octombrie la București, iar în noiembrie – ultima competiție a acestui an, la Cluj.

Ne dorim doar să fim sănătoși, să ne putem desfășura pregătirea în continuare în condiții normale și să trecem cu bine peste această pandemie”- ne mai declara sensei Cătălin Mocanu.

Felicitări tuturor medaliaților, dar și antrenorilor ce îi pregătesc. Mult succes în viitoarele competiții.

(Ana Magheru)